book cover

Biotechnologia żywności : procesy fermentacji i biosyntezy

Leśniak, Władysław

Year of publication: 2002.

Przemysł fermentacyjny technologia, Podręcznik

available:

0 from 0

Author
Leśniak, Władysław
Title
Biotechnologia żywności : procesy fermentacji i biosyntezy
ISBN
83-7011-566-7
Place of publication
Wrocław :
Publishing house
Wydaw. Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego,
Year of publication
2002.
Volume
343 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:579.6:577](075.8)
Additional information
Bibliogr.
Object passwords
Przemysł fermentacyjny technologia
Podręcznik
020
%a 8370115667
080
%a 663/664:579.6:577](075.8)
100
%a Leśniak, Władysław
245
%a Biotechnologia żywności : %b procesy fermentacji i biosyntezy /
260
%a Wrocław : %b Wydaw. Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego, %c 2002.
300
%a 343 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Przemysł fermentacyjny %x technologia
655
%a Podręcznik
920
%a 83-7011-566-7

Available items

Most often borrowed